Kazuhiro Tokita, director executiv, membru al consiliului de administrație și președintele exchange-ului cripto japonez DeCurret, a prezentat un nou sistem de plați cripto în timpul unei conferințe în Tokyo pe 27 martie.


PricewaterhouseCoopers (PwC), una din cele mai mari firme de audit din lume, este cel mai mare angajator în materie de locuri de muncă din domeniul tehnologiei blockchain de pe platforma de angajări Indeed.


Kelly Loeffler, CEO-ul platformei de tranzacționare Bakkt, a anunțat că fostul expert de securitate cibernetică al companiilor IBM, Cisco și Endgame – Tom Noonan – va deveni președintele consiliului de administrație al Bakkt. Inițiativa a fost făcută publică pe 29 martie, pe blogul Medium.


Pe 29 martie, gazeta de știri cripto The Block Crypto a anunțat că Charoen Pokphand Group, cea mai mare companie din Thailanda, a achiziționat Omise pentru 150 de milioane de dolari. La scurt timp după, Omise a răspuns la o întrebare adresată de Cointelegraph Japan, negând aceste zvonuri.


Pe 30 martie, exchange-ul cripto Bithumb a postat un tweet în care a scris că retragerile și depozitele sunt întrerupte temporar. Aceștia au spus că sistemul lor de monitorizare au detectat retrageri suspecte.


China Shipbuilding Industry Company Limited (CSICL) va explora modul în care ar putea aplica tehnologia blockchain pentru a-și finanța furnizorii, știrea a fost anunțată de ziarul chinezezsc People’s Daily pe 28 martie. CSICL este o filială a uneia dintre cele mai mari companii de transport maritim din China, China Shipbuilding Industry Corporation (CSIC).


Banca federală a Indiei, o bancă comercială privată, a încheiat un parteneriat cu Ripple cu scopul de a-i folosi rețeaua pentru a realiza plăți transfrontaliere. Anunțul a fost făcut public de bancă pe 28 martie.


Alianța UP (Universe Protocol Alliance), o coaliție de companii din domeniul blockchain ce include și exchange-ul cripto Bittrex și browser-ul descentralizat Brave, va lansa propriul stablecoin legat de euro în aprilie, potrivit unui comunicat de presă de pe 28 martie.


SEC a amânat pronunțarea unei hotărâri asupra modificării legii valorilor mobiliare ce ar fi dat undă verde ETF-urilor Bitcoin VanEck și Bitwise. SEC a făcut publică amânarea pe 29 martie.


CEO-ul exchange-ului Huobi, Leon Li, s-a întâlnit în această săptămână cu oficialii instituției financiare argentiniene pentru a discuta rolul tehnologiei blockchain și a criptomonedelor în economia țării, potrivit unui comunicat de presă publicat de către Cointelegraph pe 29 martie.


Bitrefill a declarat despre integrarea platformei Netflix, spunând: ”Vești bune – Suntem încântați să anunțăm că oferim sprijin în materie de cripto unei platforme extrem de populare: Netflix! Abonamentele pot fi acum achiziționare sau reînnoite cu Bitcoin, Lightning, Ethereum, Litecoin, Dash și Dogecoin”.


Zac Prince, fondatorul și CEO-ul BlockFi Lending LLC, o ”instituție de creditare non-bancară” ce oferă împrumuturi garantate cu criptomonede investitorilor în active digitale, a susținut că ”tranzităm de la un bear market către o piață indecisă”.


Utilizatorii pot trimite acum XRP prin intermediul Gmail, datorită unei extensii Google Chrome. Extensia utilizează XRP Tip Bot API și permite utilizatorilor să trimită XRP oricui prin e-mail, chiar dacă destinatarii nu au un portofel XRP.