Platforma descentralizată Tron a eliminat dApp-urile de jocuri de noroc de pe piața japoneză pentru a se conforma reglementărilor locale, potrivit unui comunicat de presă publicat pe 31 martie.


SEC (United States Securities and Exchange Commission) caută să angajeze un avocat pe domeniul cripto pentru Departamentul său de Piețe și Tranzacții. Locul de muncă a fost listat pe portalul guvernamental de angajări – USAJobs – pe 29 martie.


Exchange-ul cripto indian Coindelta își încetează activitatea din cauza climatului nefavorabil pentru companiile cripto din țară. Anunțul a fost făcut pe blogul oficial al exchange-ului pe 30 martie.


Istoria relației dintre ETF-urile Bitcoin și SEC (United States Securities and Exchange Commission) este una destul de lungă. În martie 2017, SEC a respins cererea aplicației pentru ETF-ul Bitcoin propus de frații Winklevoss pe motivul că piața Bitcoin este încă foarte manipulabilă, volatilă și aproape imposibil de urmărit. Până în prezent SEC nu a aprobat niciun ETF, iar aprobarea pare destul de improbabilă, cel puțin în perioada imediat următoare.


XMR.to – un serviciu ce permite utilizatorilor maximizarea confidențialității tranzacțiilor folosind Monero (XMR) drept monedă intermediară – a anunțat că pentru moment nu-și va pune serviciile la dispoziția utilizatorilor din Statele Unite.


Pakistan implementează o nouă legislație privind criptomonedele în dorința de a câștiga teren în lupta cu infracțiunile financiare. Știrea a fost publicată de gazeta de știri The Express Tribune pe 1 aprilie.


Exchange-ul cripto japonez CoinCheck, a lansat un departament de tranzacții OTC (over-the-counter) dedicat investitorilor instituționalizați. Știrea a fost publicată de Cointelegraph Japan pe 1 aprilie.


Aproximativ 118 milioane de dolari au fost strânși prin ICO-uri în primul trimestru al anului 2019, aproximativ de 58 de ori mai puțin decât cele 6.9 miliarde de dolari strânse în aceeași perioadă în 2018, a scris ziarul financiar Wall Street Journal pe 31 martie.


Poliția canadiană a înghețat toate activele fondatorului companiei de consultanță blockchain VanBex ce a strâns 22 de milioane de dolari printr-un ICO aparent fraudulos.


Un miliard de monede XRP deținute de Ripple tocmai au fost transferate din serviciul escrow. Monedele XRP, valorând aproximativ 309 miliarde de dolari, sunt acum disponibile pentru vânzarea lor către terțe părți.


Uriașa companie japoneză de comerț electronic Rakutena anunțat data oficială a lansării noului său exchange cripto. Inițial numit Everybody’s Bitcoin, noul exchange redenumit Rakuten Wallet va fi lansat în luna iunie.