Faceți cunoștință cu antreprenorii care doresc să utilizeze puterea blockchain-ului pentru a ajuta la dezvoltarea personală a copiilor prin creativitate.

        Razvan Boarta a fondat platforma Venoty în urmă cu doi ani împreună cu Bugoiu Eugen, Alexandra Al Ghazali, Stan Adelina și Dan Smarandache.    

        Scopul lor este destul de simplu, de a avea 2.5 milioane de utilizatori cu profesori activi, psihologi, actori, muzicieni și peste 2000 de parteneri pe platforma lor.

       Există cercetări ce aduc în prim plan faptul ca numărul copiilor ce urmăresc conținut TV pe alte dispozitive decât TV este într-o continuă creștere din 2017 pentru toate categoriile de vârsta. În rândul copiilor mai mici, creșterea, se datorează faptului că este mai probabil să privească pe o tabletă conținutul ce reprezintă un interes, în timp ce în rândul adolescenților de 12-15 ani conținutul are mari șanse să fie accesat pe un telefon mobil desktop, laptop sau o platformă de jocuri. Aproape un sfert din categoria celor de  12-15 ani în prezent urmăresc în principal conținutul TV pe o tabletă sau un telefon mobil.

         Deci, ei vin cu o platformă personalizată în funcție de nevoile copilului, cu conținut propriu, creată de specialiști în educație și in IT.

        Venoty este conceput pentru părinții responsabili care doresc să-și educe copiii într-un mod creativ și să le furnizeze informații corecte, echilibrate și bine structurate în funcție de nevoile lor de la naștere (sau chiar de înaintea nașterii) până în perioada de adolescentă.

Ecosistemul Venoty este construit pentru a combina aplicația pentru dezvoltare a copilului prin creativitate, cu marketul care conține o varietate de cărți format text cât și audio dar și multe produse necesare creșterii copilului.

Ecosistemul este proiectat să arate atât de simplu, în timp ce în realitate este foarte complex, cu un grad ridicat de securitate, fără publicitate si cu propriul conținut creat de specialiști.

         Cei mai buni profesori, psihologi, actori, muzicieni, designeri grafici și dezvoltatori care au acces la diferite domenii culturale vor fi implicați în proiect.
        Platforma va deveni, în timp, instrumentul perfect pentru a ghida copilul în procesul său de dezvoltare personală.

        Unul dintre membrii fondatori ai Venoty, a declarat că: “Venoty urmărește să aducă oamenii împreună, într-o perioadă în care conexiunile noastre umane încep să se piardă și din păcate, ne concentrăm mai mult pe lucruri ce nu sunt la fel de importante. Așadar, dorim să transformăm această platformă într-un loc în care tu și cu mine putem învăța unul despre celălalt și cel mai important este  ca ne dorim să transmitem aceste cunoștințe copiilor noștri ce sunt din ce în ce mai expuși să vadă sau să audă în media sau TV un conținut impropriu care îi încurajează sa se rănească singuri. Această platformă vine în sprijinul părinților cu informații și soluții interactive pentru a ajuta copiii lor să se dezvolte și să înțeleagă întreaga noastră lume; sperăm astfel că vor fi mai înțelepți și vor aduce mai multă pace și soluții minunate în această lume “.
      Platforma Venoty va putea fi utilizată pe toate dispozitivele, de la calculatorul personal la tablete, telefon (în școală sau după școală) și online.

“Suntem creativi și credem că este timpul să sprijinim ferm dezvoltarea prin creativitate pentru toți copiii și să le oferim libertatea și autonomia necesară pentru a-și explora ideile”.

Deci, care sunt avantajele utilizării platformei Venoty?

       Oferă activități educaționale pentru copii care includ: exerciții de tip ABC, matematică, jocuri geometrice amestecate cu sunete și culori, muzică clasică pentru dezvoltarea creierului, sugestii de activități săptămânale alături de familiei și multe altele.
       Programele educaționale pentru copii se desfășoară pe diferite stadii de vârstă, începând cu: 0 până la 2 ani; 2-4 ani; 4-6 ani; 6 până la 8 ani; 8 până la 12 ani.
       Venoty va fi o aplicație gratuită fără reclame, care oferă un sistem online de protecție a copilului și conținut în mai multe limbi internaționale.
       Marketul Venoty conține o varietate de cărți audio, povestiri și ghiduri de dezvoltare a copilului care vor fi disponibile pentru toate culturile.
      Acesta oferă o introducere interactivă în lumea Crypto-Monedelor făcând lucrurile mai ușor de înțeles pentru începători.

      “Avem sistemul de recompensare a utilizatorilor. Acum, un copil devine recompensat atunci când interacționează cu aplicația și părinții pot folosi cu ușurință aceste recompense în market, unde pot obține conținut extraordinar pentru ei. Va exista, de asemenea, conținut premium și autorizat pentru diferite ramuri ale educației, pentru utilizatorii de diferite vârste și naționalități.”

      În plus, platforma stochează realizările utilizatorului în bloc, astfel încât toți cei interesați, să poată vedea care sunt abilitățile dobândite și să împărtășească informații între ei.

      Platforma este un “produs funcțional”, iar fondatorii doresc să atragă finanțare pentru dezvoltarea acesteia și să strângă până la 3 milioane de euro printr-o ofertă inițială de monede (ICO) care îi va ajuta să realizeze cele mai bune versiune ale produsului.

    Obiectivul nostru pentru Venoty este de a deveni o platformă multiculturală bazată pe tehnologia blockchain, ușor de utilizat și accesibilă tuturor. Vrem să le oferim oamenilor ocazia “de a vorbi aceeași limbă”, limba noastră.

      Când ceva depășește capacitatea dumneavoastră de a înțelege atunci devine ceva magic, asta este VENOTY.

Twitter : https://twitter.com/venotycurrency

Facebook : https://facebook.com/venotycurrency

Telegram : https://t.me/venotycurrency

Website : https://ico.venoty.com/

Whitepaper : https://ico.venoty.com/wp-content/uploads/wp/Whitepaper.pdf

LinkedIn : https://www.linkedin.com/company/venoty