Forțele de Poliție din Australia de Vest au confiscat suma record de 1,52 milioane de dolari australieni (aproximativ 1 milion USD) în criptomonede în cadrul desfășurării unei investigații anti drog.

Poliția a arestat un bărbat în vârsta de 27 de ani și o femeie de 25 de ani, potrivit unui anunț făcut miercuri de Forțele de Ordine de Frontieră australiene (ABF). Bărbatul și femeia ar fi importat 27,5 g de tablete MDMA și 27,5 g de pudră MDMA din UK, ascunse în jucării ce conțineau un set de pictură.


Token-ul IDEX este prezent încă de anul trecut pe piață dar mecanismul de staking și stimulente se va modifică odată cu lansarea noii versiuni a exchange-ului. Unul dintre cele mai atractive motive pentru a investi în token este reprezentat de faptul că toți participanții vor primi o cotă de 50% din valoarea comisionului generat de exchange.

În octombrie, IDEX a anunțat că lansarea viitoarei versiunii 2.0 va rezolva problemele legate de scalare pe care toate exchange-urile descentralizate le întâmpină, cum sunt viteza, costul și lichiditatea. În locul să se concentreze asupra caracterului de descentralizare, aceștia vor deveni acum un exchange hibrid.


Kelly Loeffler, CEO în cadrul platformei de contracte futures Bitcoin, Bakkt, se așteaptă să fie selectată în această săptămână de către Brian Kemp, Guvernatorul statului Georgia, pentru a ocupa un loc în Senat, conform știrilor publicate de către The Wall Street Journal.


Dezvoltatorii Ethereum au propus o efectuare de hard fork, numită Muir Glacier, care ar trebui să se adreseze iminentului mecanism Ice Age, ce ar putea cauza o încetinire semnificativă în cadrul blockchain-ului Ethereum.

În cadrul unei propuneri de îmbunătățire a rețelei Ethereum făcută la sfârșitul lunii noiembrie, dezvoltatorul Ethereum, James Hancock a scris că propunerea de efectuare a hard fork-ului Muir Glacier ar încetini mecanismul cunoscut sub denumirea de Ice Age.


Fundația Zcash, compania din spatele criptomonedei orientate către confidențialitate, Zcash (ZEC), a efectuat o donație în valoare de 40.000 USD unui dezvoltator canadian de mesagerie privată. Societatea Open Privacy Research , un grup non-profit ce lucrează la proiectul de mesagerie descentralizată rezistent la metadate, Cwtch, a primit 1.044 ZEC din partea Zcash, conform unui anunț făcut de către organizație în data de 3 decembrie.


Bitfinex a anunțat că rulează momentan un nod complet LN, ce permite utilizatorilor să acceseze canale de plăți pentru depozite instantanee și să realizeze retrageri plătind comisioane aferente tranzacțiilor practic egale cu zero. Aceasta face din Bitfinex primul cripto exchange major ce a integrat protocolul LN.


În patru zile începând de acum, Ethereum, cea de-a doua mare platformă de blockchain din punct de vedere al capitalizării de piață a criptomonedei sale, va cunoaște ceea ce este denumit drept hard-fork-ul Istanbul. Hard-fork-ul ce va implementa îmbunătățiri blockchain-ului este unul dintre actualizările cheie ale rețelei ce are loc o dată sau de două ori pe an.

Din păcate totuși, nu toți participanții din cadrul rețelei Ethereum își doresc actualizarea. Quadency, o platformă de tranzacționare cripto, a observat recent că potrivit site-urilor analitice de criptomonede, o majoritate de noduri care contribuie la funcționarea blockchain-ului, aproximativ 60%, nu sunt pregătite să ruleze Istanbul când rețeaua va devini activă. Mai exact, 62% dintre nodurile client Geth și 58% dintre nodurile client Parity nu sunt încă pregătite. 


Clubul de Fotbal Juventus a anunțat lansarea primului FTO (Fan Token Offering) țintind creșterea implicării suporterilor. Conform anunțului oficial lansat de Juventus în data de 2 decembrie, primul vot a vizat alegerea melodiei de sărbătorire a golurilor ce va fi difuzată pe stadionul Allianz Stadium.


Conglomeratul cripto, Circle, a avertizat toți clienții Poloniex rezidenți ai SUA să își retragă activele până în data de 16 decembrie. Utilizatorii care nu realizează retragerea activelor proprii înainte de termenul stabilit, ar putea pierde accesul la contul lor. Activele deținute ar putea să fie tranzacționate în USDC sau s-ar putea percepe diferite taxe.


Antreprenor veteran și cunoscut partizan cripto, John McAfee a anunțat că și-a început în mod oficial campania prezidențială. Dat fiind faptul că autoritățile din SUA se află pe urmele lui, McAfee va fi arestat în momentul în care va intra pe teritoriul SUA, dar când a lăsat el câteva detalii enervante să îl oprească?

McAfee a lansat anunțul în dimineața zilei de marți în cadrul unei postări pe Twitter, bravând că este „candidatul ideal pentru a perturba sistemul.”


Weiss Crypto Ratings, o divizie a agenției independente de ratinguri financiare Weiss Ratings, a efectuat câteva schimbări în cadrul metodologiei de rating în vederea pedepsirii falsurilor și recompensării adopției de criptomonede.

Weiss Crypto Ratings își ajustează metodologia pentru a se putea concentra mai bine asupra factorilor ce conduc la obținerea succesului și a se adapta la spațiul cripto aflat mereu în schimbare.