Potrivit unui comunicat de presă recent, iZbreaker, o rețea de socializare ce funcționează numai pe bază de invitație, urmează să-și lanseze aplicația descentralizată (dApp) pe blockchain-ul Ethereum Classic.

iZbreaker intenționează să facă experiența social media similară cu interacțiunile din viața reală, cu ajutorul descoperirii de proximitate și a altor caracteristici inteligente.

O potrivire perfectă

În cadrul acestui parteneriat, iZbreaker va utiliza resursele de dezvoltare ale uneia dintre cele mai mari rețele blockchain. De asemenea, iZbreaker intenționează să obțină un avantaj pe partea de marketing, bazându-se pe expertiza Ethereum Classic Labs.

Terry Culver, CEO-ul Ethereum Classic Labs, descrie platforma de socializare de ultimă generație ca fiind ”o potrivire ideală” pentru blockchain-ul lor, datorită securității și tranzacțiilor ieftine pe care rețeaua le posedă.

”Suntem încântați de proiectul și echipa iZbreaker încă de la apariția lor și am considerat că este o potrivire ideală pentru securitatea, taxele de tranzacție și stabilitatea Ethereum Classic.”