Activitatea dezvoltatorilor este un indicator important al succesului unei platforme, în special a celor care se concentrează pe aplicații descentralizate (dApp). Ethereum, prima platformă blockchain pentru dApp-uri, a oferit o infrastructură pentru alte proiecte ERC-20 care construiesc aplicații descentralizate și contracte smart. Unele dintre proiecte sunt necunoscute pe scară largă, și nu au o rețea principală sau un token.

Potrivit site-ului de date cripto, Santiment, care a clasat primele 10 proiecte ERC-20 în această categorie, în mare parte proiecte mici, care nu sunt bine cunoscute, dar care pot face o muncă grozavă, au avut cea mai mare activitate de dezvoltatori în luna august.

Proiecte mici cu un viitor luminos

Proiectele care au făcut parte din listă sunt în principal cele cu rang scăzut. De fapt, niciunul dintre acestea nu se a https://cryptoromania.ro/tag/ flă printre primii 50 după clasamentul proiectelor. Printre aceștia se numără Storj, Status, Aragon, POA, Santiment, 0x, Loom, Raiden, Gnosis și Golem.

Aceștia lucrează la diferite aspecte ale proiectelor lor, de la modernizări până la pregătirea pentru lansarea de noi produse concepute pentru a face ecosistemul dApp mai satisfăcător pentru utilizatorii de pretutindeni.

Analistul Josh Rager a spus recent că următorul sezon altcoin va avea la bază proiectele care nu au fost încă listate exchange-uri și sunt departe de a fi cele mai bine cotate.

În timp ce majoritatea utilizatorilor se orientează către topul altcoin-urilor pentru posibile investiții, aceste proiecte mai mici pot veni ca o surpriză, creând o schimbare majoră în înțelegerea modului în care funcționează spațiul cripto.