De curând, guvernul Statelor Unite a devenit mai permisiv în ceea ce privește reglementarea spațiului cripto, asigurându-se că dominanța sa financiară nu lipsește.

Într-un caz rar, Caitlin Long și Trace Mayer&Tyler Lindholm, s-au alăturat pe podcastul lui Peter McCormack pentru a discuta despre rolul statului Wyoming în conducerea acestei inițiative. Long a început conversația subliniind:

”Am luat la cunoștință faptul că tranzacțiile peer-to-peer care implică Bitcoin și alte active cripto sunt legale în statul Wyoming. De fapt, în alte state americane această zonă este cu adevărat una gri.”

De asemenea, ea a vorbit despre modul în care statul a reușit să perceapă impozit asupra activelor cripto, pe lângă definirea distinctă a token-urilor de utilitate față de valorile mobiliare. În timp ce a detaliat numeroasele alte inițiative cripto, ea a vorbit și despre apariția ”a două legi noi pe care dezvoltatorii și deținătorii le vor îndrăgi”. O lege afirmă:

”Orice persoană din statul Wyoming nu poate fi constrânsă într-o audiere penală, civilă sau administrativă sau legislativă sau orice altă procedură spre dezvăluirea cheilor private.”

Cealaltă lege restabilește o protecție pentru dezvoltatorii open-source, care menționează că ”dezvoltatorii nu pot fi urmăriți penal doar pentru că au scris un cod și nu pot fi responsabili pentru alții care utilizează codul în scopuri rău-intenționate“.