La fel ca în viața reală, portofelul tău trebuie protejat. Bitcoin face posibil transferul unei valori oriunde în lume printr-o modalitate ușoară și permite controlul deplin a banilor tăi. Asemenea caracteristici vin cu o responsabilitate mare în ceea ce privește securitatea. Întotdeauna să vă amintiți că este responsabilitatea voastră să adoptați practici corespunzătoare pentru protejarea banilor voștri.

Trebuie să fiți precauți cu orice furnizor online de portofele pe care doriți să-l folosiți în scopul depozitării monedelor, întrucât cheile private ale portofelelor sunt stocate pe aceste mașini virtuale. Criptomonedele nu sunt ”depozitate” online, ele își au ”domiciliul” pe blockchain, iar portofelul în acest caz reprezintă doar o interfață care interacționează cu blockchain-ul. Multe dintre exchange-uri și furnizori de portofele online au avut de suferit de pe urma breșelor de securitate și astfel de servicii în general încă nu oferă o securitate și o asigurare completă pentru a fi folosite în scopul depozitării banilor precum o face o bancă. Prin urmare, va trebui să folosești alte portofele Bitcoin, ori să fii foarte precaut când alegi aceste servicii.

Echipa Concorde.ro ia în serios confidențialitatea și securitatea ta și ne ocupăm de fiecare client în parte.

Cine suntem?

Suntem un grup de dezvoltatori și manageri de securitate online din Romania. Suntem în domeniul securității online din 2003, când compania și site-ul nostru au fost lansate. Am început audituri de securitate blockchain din 2011 și am fost activi în acest sector încă de la începuturile sale.

Ce facem?

Ne ajutăm clienții să-și protejeze criptomonedele.

Oferim orice informații despre criptomonede la solicitarea clienților.

Clientul trebuie să se documenteze conform recomandărilor noastre și trebuie să înțeleagă pe deplin tehnologia din spatele tehnologiei folosite.

Oferim suport complet pentru orice tip de fork din cadrul oricărui blockchain, furnizând informații referitoare la revendicarea respectivelor monede ce rezultă din urma fork-ului în cel mai sigur mod disponibil la acea dată.

Rulăm noduri complete pe aproximativ toate blockchain-urile și putem revendica criptomonedele rezultate din fork-uri (se pot aplica taxe).

Suntem siguri că urmând sfaturile echipei noastre, fondurile voastre vor fi securizate și nimeni nu le va putea accesa în afară de voi.

Ce nu facem?

Nu solicităm clienților seed-urile (Mnemonic keys) sau adresele și cheile private ale portofelelor.

Nu solicităm parolele conturilor deținute de către clienți.

Nu solicităm nicio formă de identitate a clientului (buletin/pașaport/etc).

Nu oferim servicii de tranzacționare a criptomonedelor, precum vânzarea, cumpărarea sau schimbul  lor, dar putem redirecționa clientul către servicii sigure pe care și noi le folosim și le considerăm sigure.

Nu oferim sfaturi de tranzacționare.

Nu implicăm intermediari. Ceea ce facem, facem singuri.

Nu ne asumăm responsabilitatea în cazul în care clientul înțelege greșit/nu înțelege sfaturile echipei și prin urmare are loc pierderea fondurilor.

De unde începeți?

Dacă doriți să vă protejați conturile, puteți să ne contactați. Dacă ați fost victima unei înșelătorii, vă putem oferi sfaturi gratuite și vă putem redirecționa către comunități specifice pentru luarea măsurilor legale. De asemenea, puteți apela la serviciile noastre pentru a vă proteja portofelele/criptomonedele rămase.

www.concorde.ro