Binance accepta acum Fiat prin Alipay

Binance a anunțat că acceptă acum fiat prin Alipay și WeChat, deschizând schimbul de tranzacții cripto peer-to-peer (P2P) din China. Această mișcare urmează unui anunț făcut din septembrie referitor la intenția schimbului de a adăuga opțiuni de tranzacționare în afara contului de OTC.

Deși este o dezvoltare așteptată, mutarea a fost dezvăluită prima dată pe Twitter și confirmată mai târziu de CEO-ul Binance, Changpeng Zhao. Deocamdată, tranzacțiile bitcoin-for-fiat sunt singurele disponibile.

Vești bune pentru cei care au suferit din cauza platformei de crypto-exchange QuadrigaCX

Dacă sunt printre voi oameni care au pierdut bani în schema QuadrigaCX, există speranță. Autoritățile din SUA au anunțat că văduva omului de afaceri care a delapidat fondurile, va acoperi din averea sa peste 12 milioane de dolari.

Quadriga Fintech Solutions Corp s-a închis în ianuarie în urma decesului fondatorului și directorului general Gerald Cotten, lăsând aproximativ 115.000 de clienți fără aproape 60 de milioane de dolari în criptomonede și numerar.

Ce vrea Banca Angliei de la Facebook pentru a accepta Libra?

Potrivit unui raport, Banca Angliei (BoE) a stabilit regulile pe care trebuie să le respecte proiectul Libra pentru a fi lansat în Marea Britanie. Una dintre prevederile cele mai notabile este accesul de către BoE la sold-uri și operațiuni pentru a putea monitoriza informațiile care vor apărea.

Xago XRPSouth Africa interesat de XRP

În scopul de a genera lichiditate pentru XRP în Africa de Sud, compania finlandeză Xago, a dezvăluit lansarea în țară a unui schimb construit la comandă și a unei „gateway Ripple”. Schimbul permite exclusiv tranzacționarea, trimiterea și primirea XRP, în timp ce va folosi RippleNet pentru asta.

Cripto-entuziaștii și întreprinderile ar putea să tranzacționeze și să utilizeze Ripple Ledger, împreună cu XRP, deoarece schimbul ar servi drept platformă de creare a pieței.

Oameni din Senatul Americii pun presiuni pe VISA și Mastercard ca să renunțe la parteneriatul cu Facebook

Doi democrați din Senatul Americii au înaintat un memorandum către Visa și Mastercard ca aceste companii să se retragă din proiectul LIBRA și di parteneriatul cu Facebook cu privire la acest stablecoin.

Senatorul Sherrod Brown (D-OH) și senatorul Brian Schatz (D-HI), au scris o scrisoare prin care solicită procesatorilor de plăți Mastercard, Visa să își reconsidere poziția legată de LIBRA. Visa și Mastercard fac parte din grupul celor 27 de firme care cuprind Asociația Libra.

AUDIUS – Un blockchain pentru industria muzicală care promite securitate și care rulează materiale piratate

Audius s-a lăudat și s-a lansat ca un serviciu de streaming de muzică bazat pe blockchain , dar userii au descoperit că este plin de materiale piratate.

Site-ul Audius a declarat la lansare „că platformele muzicale merită să fie ascultate în siguranță iar artiștii să știe că piesele încărcate nu pot fi cenzurate sau eliminate pentru că provin dintr-o sursă sigură”. Dar userii au demonstrat că și Auris are probleme atunci când vorbim de încălcarea drepturilor de autor.

O gigant bancar din Elveția investește într-o soluție blockchain

UBS Giant Financial a anunțat lansarea We.Trade, o platformă care va rula servicii bancare în Blockchain pentru IMM-uri. Gigantul bancar care operează în Elveția a anunțat că a intrat în era blockchain prin platforma We.Trade.

De asemenea, banca a anunțat că platforma va fi în curând adoptată de alte bănci care sunt membre consorțiului. Conform purtătorului de cuvânt al băncii, instituția financiară a continuat să lucreze de la începutul lunii octombrie la serviciile de asistență pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri).

Banca a creat această platformă pentru clienți cu scopul de conștientizare cu privire la noua platformă bazată pe blockchain și să le explice cum funcționează. Noua platformă va ajuta la furnizarea de înregistrări virtuale partajate dar și acces la alte informații utile.