Tether (USDT) a anunțat o nouă injecție de capital în piața crypto de aproape 20 de milioane USD. După unii analiști, asta înseamnă un nivel ascendent pentru prețul Bitcoin în următoarea perioadă. Deja BTC are o ușoară creștere de peste 1% și a sărit de valoarea de 8100$.

Informația a fost anunțată în urmă cu câteva ore de către contul de Twitter Wale Alert.

Alertă de scam!

Site-ul postului de televiziune CNN a decis să blocheze anumite postări despre criptomonede. Este vorba de proiectul Karatbars.

Înlăturarea acestor informații pare să coincidă cu un articol publicat recent de CoinDesk care a declarat că Oficiul de Reglementare Financiară din Florida (OFR) a investigat promoțiile Karatbars în Miami și se pare că respectiva companie nu a primit niciun acord legal.

Fondat în Germania în 2014, site-ul Karatbars spune că este o „opțiune atractivă și accesibilă pentru consumatori să achiziționeze token-uri din aur pur”. Token-ul KBC, care funcționează pe blockchain-ul Ethereum, are multe probleme la care nu a reușit să răspundă până acum.

Inclusiv platforma arată dubios și pare de la distanță un scam. Dacă ați primit alerte cu această platformă recomandăm să nu faceți investiții până nu aveți acces la mai multe informații.

PayPal renunță la proiectul Libra

PayPal a anunțat că se retrage să se implice cu investiții în proiectul LIBRA.

În acest moment am decis să ne concentrăm pe misiunile noastre și să prioritizăm afacerile noastre și promitem să ne străduim să democratizăm accesul la servicii financiare pentru populațiile aflate în zone subdezvoltate“, a declarat un oficial PayPal pentru ABC News.

Înainte de această decizie, Dan Schulman, președintele și directorul general al PayPal, declara că Libra este un proiect important în viitorul crypto. „ Sunt încântat să mă alătur și altor organizații din domeniul tehnologiei și serviciilor financiare pentru a forma Libra, cu scopul de a explora o nouă monedă digitală bazată pe tehnologia blockchain. “

Până la această oră niciun reprezentant Facebook nu a comentat oficial această schimbare de poziție a PayPal.

John McAfee lansează un platformă descentralizată de crypto-exchange

John McAfee, antreprenorul din spatele software-ului de securitate din SUA și pasionat de criptocurrency, a anunțat că a lansat un schimb de criptomonede descentralizat pe blockchain-ul Ethereum.

Anunțul a fost făcut pe Twitter și pe site-ul oficial al platformei. Versiunea beta McAfee DEX este deja disponibilă.

Stelar Lumens se luptă să spargă pragul psihologic de 0,1$

Stellar Lumens se luptă în prezent cu nivelul de preț 0,062$, în încercarea de a sparge spirala descendentă în care se află încă din mai.

O echipă din NBA adoptă un token crypto pentru fani

Sacramento Kings din NBA este prima echipă sportivă profesionistă din SUA care a dezvoltat un token cripto pentru a recompensa fanii.

“Fanii pot obține aceste token-uri și le pot pune în wallet-uri și să experimenteze pe toate platformele blockchain”, a declarat Ryan Montoya din partea echipei pentru CoinDesk.

Mai departe, Montoya a declarat că tokenul, numit Kings Token, va rula pe o platformă predictivă de joc pe care echipa a dezvoltat-o ​​în așteptarea legalizării pariurilor sportive în California.

Discuții aprinse în Marea Britanie despre schimburile de criptomonede

Platformele de crypto-trade la nivel mondial solicită Autorității de conduită financiară a Regatului Unit (FCA) din Marea Britanie să nu interzică vânzarea de instrumente derivate bazate pe criptomonede.

Federația Mondială a Schimburilor a declarat astăzi că este necesar să se găsească un echilibru între inovație și păstrarea consumatorilor protejați, relatează Reuters. Dar nu cred că interzicerea produselor de investiții bazate pe criptomonede este răspunsul corect.

La începutul acestui an, FCA a propus o interdicție generalizată a produselor de investiții legate de criptovalută, în încercarea de a proteja investitorii.

În iulie, FCA a spus că instrumentele derivate bazate pe criptocurrency au fost „inadecvate pentru consumatori și că aceștia nu au putut evalua în mod fiabil valoarea și riscurile la care se expun”.

XRapid de la Ripple interesat să pătrundă în Filipine

XRP a fost utilizat pe scară largă de către instituțiile financiare majore pentru transferurile transfrontaliere folosind tehnologiile Ripple, cum ar fi xRapid. Parteneriatul recent al Ripple cu Moneygram a fost urmat de un coridor activ de XRP / MXN, volumul său crescând cu 25% la schimbul Bitso.

În urma diferitelor parteneriate în ecosistemul instituțional, un nou nivel ridicat de lichiditate la cerere a XRP între Bitstamp și Coins.ph, o firmă de e-wallet și servicii financiare bazată pe xRapid din Asia de Sud-Est și Bitstamp și Bitso, a fost observat. Potrivit unor surse din cadrul Ripple, Xrapid vrea să atingă și piața din Filipine după Mexic.