În perioada 21-22 februarie, în Cluj-Napoca va avea loc cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei Blockchain, organizat până în prezent în Romania. Acest eveniment va oferi oportunitatea de a conecta atât antreprenorii cât și experții în a explora posibilitățile interacțiunii dintre Blockchain și Inteligența Artificială.

Mindchain va prezenta ultimele cazuri de utilizare pentru Blockchain și AI într-un amestec complex de industrii, cum ar fi cel de retail, financiar și bancar, precum și zone emergente cum ar fi arta, divertismentul și media.

Blockchain poate accelera adopția AI în lumea reală prin extinderea domeniilor în care este folosit, dând posibilitatea și companiilor mai mici să acceseze datele enorme ce pot fi stocate cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Ce se întamplă atunci când aceste tehnologii se întâlnesc și cum pot să ne ajute în viața de zi cu zi?

Toate detaliile despre MindChain le găsiți accesând linkul: http://business-review.eu/br-events/mindchain

Pentru membrii comunității CryptoRomania care numără în prezent peste 600 de persoane pe Telegram https://t.me/CryptoRomania, intrarea la eveniment este liberă, CryptoRomania fiind Community Partner al evenimentului. De asemenea studenții au intrarea liberă.