Hacken, companiacare rulează platforma HackenProof, își mută operațiunile legate de blockchain și token-ul lor ERC20 către blockchain-ul VeChainThor.

Comunitatea Hacken de aproximativ 2.000 de hackeri ”White Hat” se axează pe securitatea cibernetică și prevenirea atacurilor cibernetice.

Potrivit unui anunț:

”În ultimii doi ani, platforma HackenProof Bug Bounty a echipei Hacken, care, cu ajutorul comunității, a dus la hackeri White Hat de clasă mondială care protejează peste 200 de companii și proiecte, inclusiv Departamentul Apărării al SUA, AirAsia și TradingView. Hacken este, de asemenea, singurul partener de securitate cibernetică al Data Accountability & Transparency Alliance (DATA).

DATA este o alianță co-fondată de CoinMarketCap.com, cu 23 de exchange-uri cripto ca membri și Hacken ca unică entitate strategică.”

Echipa Hacken spune că în timp ce multe proiecte decid să își construiască propriile protocoale blockchain, lipsa unor dezvoltatori pricepuți poate duce la un număr mare de atacuri cibernetice asupra protocoalelor slabe. Compania spune că au ales VeChainThor datorită securității sale superioare, tehnologiei și ecosistemului în creștere al comercianților din lumea reală.

”Toate operațiunile legate de blockchain, inclusiv tranzacțiile, stocarea, dezvoltarea de contracte smart și emiterea token-urilor, vor fi realizate pe blockchain-ul VeChainThor”.

DNV GL, PWC, Deloitte și multe alte corporații lucrează activ împreună cu VeChain la stimularea adopției în masă a tehnologiei blockchain. Hacken împărtășește o viziune similară; înțelegem că este nevoie de mult profesionalism și încredere ca întreprinderile de acest calibru să realizeze parteneriate în spațiul blockchain”.