Context 

Folosim frecvent tehnologii fără să înțelegem cu exactitate cum funcționează. Folosim beneficiile acestor tehnologii de zeci de ani. Dacă întrebăm pe cineva ce înseamnă protocol de internet, API, VPN, s-ar putea să nu știe răspunsul dar cu siguranță toți folosim internetul.

La fel se întâmplă și cu blockchain și criptomonedele. Mulți oameni nu înțeleg în totalitate procesul de tip HASH, ce înseamnă PoW, dar vor să cumpere simplu și rapid, cu fiat, în siguranță oricând doresc să facă o investiție în cripto.

Cum funcționează?

Simplu. Prin intermediul caselor de schimb valutar clasice pe care le găsești la orice pas, LDV Bank lansează Crypto Spots, locurile în care poți cumpăra și vinde instant BITCOIN și ETHEREUM.

Sistemul propus de LVD Bank nu solicită crearea in prealabil a unui cont, doar bani fiat sau crypto. Deasemenea, tranzacțiile sunt făcute de un operator uman, astfel că procesul devine mult mai prietenos și mai rapid.

În plus, față de ATM-urile clasice, banii nu se introduc unul câte unul, lucru deranjant și obositor la sume mai mari, ci sunt numărați integral cu ajutorul mașinii de numărat bani.

Crypto Spots by LDV Bank reprezintă o alternativă sigură și eficientă la grupurile de schimb cash de pe Telegram sau Localbitcoins. La Crypto Spots găsești oricând un plafon minim de 10.000 EURO, în sumă echivalentă în RON. În plus, spre deosebire de bănci care nu lucrează noaptea și în weekend, Crypto Spots by LDV Bank au program NON-STOP.

În întâmpinarea acestor nevoi vine cel mai nou serviciu de la LDV Bank, un serviciu care duce adopția și simplitatea achiziției de criptomonede atât de aproape.

“Targetul nostru ca proceduri este ca userul/clientul să nu petreacă mai mult timp în casa de schimb decât la ATM” ne-a transmis Marius Morra, CEO LDV Bank.

Unde găsești un crypto-spot?

Astăzi, LDV Bank a lansat primul Crypto Spot în București, Strada Șerbota, Nr. 1, zona 13 Septembrie, în incinta LUCAS Exchange, urmând ca în perioada următoare să fie deschise astfel de locații în multe alte puncte din țară. Pe modelul de business oferit de Alibaba și a filozofiei fondatorului Jack Ma, LDV BANK dorește să devină un ECOSISTEM în care casele de schimb valutar și alte entități similare să poate oferi servicii de vânzare și cumpărare criptomonede.

Soluțiile LDV:


•   Platforma online deja matură;

•   Manuale și proceduri bine stabilite;

•   Suport tehnic și legal profesional.


Casele de schimb valutar și alte tipuri de entități similare vor intra curând agresiv pe piața de schimb a criptomonedelor și vor avea nevoie de un tool să facă asta, iar în acest moment, cel mai bun tool, dedicat lor, este platforma LDV Bank.

LDV BANK este un proiect al Globe Monnaie SRL și este exchange-ul de criptomonede românesc, prezent pe piață din martie 2018, care a devenit ușor-ușor prin profesionalismul serviciilor oferite, prima opțiune de schimb pe piața din România.