Dragi prieteni,

Avem plăcerea să vă invităm la primul meetup CryptoRomania din 2019. Invităm alături de noi oameni diverși dar cu o mare pasiune: mișcarea crypto și în special tehnologia Blockchain.

Este foarte important pentru toți membrii comunității și nu numai, să se împărtășească informații și păreri având în vedere că printre noi se află atât persoane cu o vastă experiență în crypto cât și începători care doresc să învețe despre acest fenomen.

Pot participa toți cei interesați, fie că sunt la început, fie că au un nivel avansat de cunoștințe în acest domeniu.

Meetup-ul va avea loc în Cluj-Napoca, pe data de 21 februarie 2019, orele 20.00 la Trattoria Pineta, str. Constantin Brâncuși nr. 1.

Am ales să organizăm primul meetup la Cluj-Napoca pentru a avea șansa să ne vedem și să schimbăm păreri și cu cei din zonă, dar și datorită evenimentului MindChain – When Blockchain Meets AI, ce va avea loc pe 21 și 22 Februarie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj, CryptoRomania fiind Community Partner al evenimentului.

Toate detaliile despre MindChain le găsiți accesând linkul: https://cryptoromania.ro/evenimentul-mindchain-when-blockchain-meets-ai/

Pentru membrii comunității CryptoRomania care numără în prezent peste 600 de persoane pe Telegram https://t.me/CryptoRomania, intrarea la eveniment este liberă. De asemenea studenții au intrare liberă. Vă așteptăm să ne cunoaștem, să învățăm cu toții ceva nou și să reveniți cu interes la următorul meetup.