Bursa de valori Nasdaq a adăugat încă un alt index legat de cripto – de data aceasta pentru finanțe descentralizate (DeFi), potrivit PrNewsWire.

Operatorul s-a asociat cu firma EXANTE de brokeraj cu sediul în Londra pentru a oferi indicele DeFix, care include informații ”în timp real” pentru proiecte precum Augur, MakerDAO, 0x și multe altele.

”DeFiX este primul indice altcoin care reflectă dinamica celor mai promițătoare proiecte blockchain care lucrează în sectorul finanțelor descentralizate: Augur, Gnosis, Amoveo, Numerai, Maker, 0x”, a spus Nasdaq.

Noul index este disponibil pe Nasdaq Global Index Data ServiceSM (GIDS), fluxul său de date consolidat este actualizat la fiecare 60 de secunde. În plus față de Nasdaq, utilizatorii pot vizualiza și indicele DeFix pe Tradingview și Google, precum și pe Yahoo Finance pe viitor.

La începutul acestui an, Nasdaq a încheiat un parteneriat de asemenea cu firma de cercetare blockchain Brave New Coin pentru a furniza indici pentru criptomonedele Bitcoin (BTC), Ether (ETH) și XRP. De asemenea, printr-o asociere cu CoinMarketCap, Nasdaq oferă doi indici de referință care acoperă primele 200 de criptomonede după capitalizarea de piață – unul cu Bitcoin și celălalt fără.