Ieri, 24 septembrie, protocolul blockchain NEO s-a alăturat Fundației .NET, o fundație open-source creată de Microsoft.

Împărtășind o viziune comună, NEO și .NET Foundation vor stimula dezvoltatorii să construiască pe protocolul blockchain NEO.

Această știre apare după ce NEO a lansat Blockchain Toolkit pentru .NET și NEO Express la începutul acestei luni.

”Fundația .NET este foarte încântată să primească NEO ca fiind prima platformă blockchain care s-a alăturat comunității noastre. NEO este un pionier în adoptarea platformei .NET și îi sprijinim în construirea unei platforme descentralizate inovatoare și a unei comunități de dezvoltatori. NEO se alătură Fundației .NET într-un moment interesant de creștere pentru Fundația .NET, și suntem foarte încântați să îi avem la bord!” – John Galloway, director executiv al Fundației .NET

Cu o abordare centrată pentru dezvoltatori, NEO Blockchain Toolkit are scopul de a facilita dezvoltarea contractelor smart și de a accelera crearea de aplicații descentralizate (dApp) inovatoare, oferind următoarele caracteristici: NEO Smart Contract Debugger, NEO Express, NEO Smart Contract Compiler Enhancements, NEO-FX Library și NEO Visual DevTracker.

 „Ne bucurăm foarte mult că suntem primul proiect blockchain care se alătură fundației .NET. Mergând mai departe, anticipăm o colaborare  strânsă cu Fundația .NET, oferind cea mai prietenoasă infrastructură blockchain pentru dezvoltatorii .NET, așa cum este exemplificată de recentul nostru set de instrumente NEO Blockchain pentru .NET.” – Erik Zhang, fondatorul NEO

Devenind primul proiect blockchain care s-a alăturat fundației .NET, NEO este pregătit să intre într-o nouă eră a adopției blockchain printr-o abordare axată pe colaborare și pe comunitatea de dezvoltatori.

Odată cu lansarea la scară completă a NEO3 care se apropie cu pași repezi, NEO și Fundația .NET sunt pregătiți să îmbrățișeze economia inteligentă a viitorului, dezvoltând fundamentul pentru internetul de ultimă generație, colaborând cu comunitatea lor de milioane de dezvoltatori.