În data de 7 noiembrie echipa Ontology a scris despre cel mai recent parteneriat al său. La sfârșitul acestui an, aplicația descentralizată (dApp) Blocery lansează o versiune beta pentru a permite utilizatorilor să cumpere produse alimentare prin intermediul platformei sale – sistemul de achiziție având loc pe blockchain-ul Ontology.

Ontology investește în Blocery

Potrivit unei postări, Ontology a declarat că a investit în Blocery, și îi va oferi dApp-ului instrumentele necesare pentru dezvoltarea aplicațiilor pe blockchain-ul Ontology.

Oferind utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra produse alimentare prin aplicația descentralizată, Blocery consideră un caz real de utilizare pentru DLT, atunci când această tehnologie funcționează pentru nevoile zilnice ale clienților. Compania intenționează să schimbe mai întâi viața de zi cu zi a oamenilor înainte de a schimba lumea, potrivit postării de pe blog.

Noua soluție a lanțului de aprovizionare va permite vânzătorilor să primească bani de la investitori, iar soluția de comerț electronic va permite utilizatorilor să pre-achiziționeze produse alimentare prin contracte smart chiar înainte ca acestea să fie recoltate..

Compania mamă a Blocery, Ezfarm, este originară din Coreea de Sud și activează în sfera tehnologiei agricole de 20 de ani.

”Blocery este un caz interesant care a supraviețuit ‘iernii’ industriei blockchain, datorită fundamentului său din sectorul agricol. Modelul său de afaceri al finanțării lanțului de aprovizionare ar prospera în ecosistemul DeFi de la Ontology”, a declarat co-fondatorul Ontology, Andy JI.

Blocery va migra pe blockchain-ul Ontology în primul trimestru al anului viitor.

Blocery face echipă cu MovieBloc

Potrivit unei postări de pe Medium, platforma DLT MovieBloc, care se ocupă în principal cu distribuirea de videoclipurilor și nod complet pentru Ontology, împreună cu Blocery lansează o nouă echipă. Noua echipă se va ocupa de accelerarea adopției tehnologiei blockchain prin intermediul ecosistemului Ontology.