Fortune Star Digital Asset Fund (un fond de investiții din Insulele Caiman) a rezervat 3.547.437.988 de token-uri LFE Cash destinate celui mai important fond al său de active digitale ce a fost lansat în cursul acestei săptămâni.

Acțiunea a fost finalizată de către compania părinte a fondului, grupul Fortune Star Investments Ltd (FSI), mult mai devreme, la încheierea ITO-ului LFE (Initial Token Offering).

FSI a oferit capitalul circulant precum și îndrumarea necesară echipei de management LFE încă de la momentul închiderii acțiunii de ITO. Fondul Fortune Star Digital Asset a desemnat compania IFINA UK, specializată în domeniul administrării fondurilor mutuale de investiții, ca administrator al fondului și a anunțat că acesta se va afla în păstrare pentru o perioadă de 3 ani, fapt de asemenea confirmat în mod independent și de către IFINA UK.  

Sam Bratchie din cadrul IFINA UK a afirmat: „Fortune Star Digital Asset Fund reprezintă un alt fond de active digitale ce este administrat de către IFINA UK și suntem bucuroși pentru că avem oportunitatea de a lucra cu inițiatorii acestui fond. Avem de asemenea permisiunea de a confirma faptul că strategia în acest caz constă în păstrarea token-urilor LFEC (LFE Cash) pe o perioadă de 3 ani. Încrederea pe care fondul o are în modelul de afaceri al LFE și ecosistemul acestui token este afișată în mod clar pentru a fi văzută de toată lumea.”   

Când i s-au solicitat mai multe detalii, Jim Aylward, fondator LFE, a adăugat: „Pentru noi, a beneficia de suport instituțional destinat token-ului LFE Cash este un moment deosebit de important. Aceasta arată deținătorilor de token-uri persoane fizice faptul că acesta deține acum o valoare reală prin prisma rarității sale. Mai mult decât atât, aceasta indică și faptul că managementul și marea majoritate a deținătorilor de token-uri sunt acum parte dintr-o afacere pe termen lung. Suntem entuziasmați de ceea ce ne rezervă viitorul privind veștile ce vor urma și modalitățile de dezvoltare ulterioară a acestui proiect.”

Fondul Fortune Star Digital Asset este gestionat de către White Tiger Asset Management Ltd (Cayman) și este în prezent cotat la o valoare totală de piață a investiției egală cu 1,6 miliarde USD, aceasta după o valoare de piață de deschidere de doar de 800 milioane USD. Nathan Weiss, managerul portofoliului White Tiger Asset Management, a adăugat: „Suntem entuziasmați să anunțăm adăugarea LFE Cash fondului nostru, Fortune Star Digital Asset Fund. Obiectivul acestui fond constă în păstrarea pe o perioadă de minim 3 ani a token-urilor în condițiile LFE Cash, aceasta în concordanță cu propunerea noastră de afacere pe termen lung. Date fiind munca asiduă și angajamentul luat în cadrul proiectul LFE este minunat pentru fondatorii, deținătorii și fondul Fortune Star Digital Asset în sine să fie martorii unui astfel de rezultat constând în alinierea intereselor fiecăreia dintre părți. Vom continua să căutăm și să adăugăm active digitale în vederea completării portofoliului actual.”

Proiectul LFE a câștigat până în acest moment suficientă forță dat fiind faptul că LFEC este unul dintre cele mai importante două token-uri din punct de vedere al frecvenței tranzacționării din cadrul săptămânii sale de debut. Mai multe anunțuri vor fi cu siguranță făcute foarte curând dat fiind gradul ridicat de interes pentru acest proiect.

LFEC (LFE Cash) este disponibil exclusiv în cadrul exchange-urilor StellarX și Interstellar și pare să continue seria succesurilor obținute până acum, mai ales că LFE plănuiește să facă anunțuri importante chiar înainte de Crăciun.