Travala.com, o platformă blockchain cunoscută din spațiul booking-ului intenționează să-și direcționeze inițiativa către ecosistemul Binance Chain. Până acum, Travala.com utiliza blockchain-ul NEO pentru moneda sa AVA. Decizia schimbării rețelelor are ca scop îmbunătățirea performanței platformei și oferirea de servicii mai bune pentru utilizatori. Informația a fost dezvăluită de către Travala pe 3 septembrie.


15 persoane chineze au fost arestate pentru faptul că au fost implicate într-o operațiune ilegală de minat criptomonede, care prelua lățimea de bandă din internet café-uri. Minatul a produs un total aproximativ 100 de milioane de yuani (aproape 14 milioane USD) în criptomonede. Persoanele în cauză au mituit peste 9.000 de administratori de internet café-uri pentru a-și infecta sistemele cu un virus trojan care permitea operarea de la distanță a computerelor din cafenelele lor.


Steemit a declarat astăzi pe Twitter că platforma sa este acum complet funcțională, după ce a suferit eroare în sistemul de recompensare. Potrivit unei postări, Steemit este acum din nou complet operațională, la fel ca toate aplicațiile Steem care utilizează API-ul lor.


Exchange-ul cripto Coincheck, o filială a firmei japoneze de servicii financiare Monex Group, a încheiat un parteneriat cu compania de cercetare în marketing Macromill Group pentru a lansa serviciul Coincheck Survey care permite utilizatorilor să schimbe punctele de recompensă câștigate cu active digitale. Potrivit unui comunicat de presă din data de 4 septembrie, utilizatorii vor putea ”schimba punctele Macromill, care sunt oferite drept compensație pentru participarea la sondaje”, cu Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) și Ripple (XRP) începând din 10 septembrie.


OKCoin, un exchange cripto cu sediul în San Francisco, a anunțat recent lansarea unei inițiative bazate pe voturi pentru a dona până la 1.000 de BTC dezvoltatorilor de Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) și Bitcoin Satoshi’s Vision (BSV).


Pe 3 septembrie, Ron Hammond a scris pe Twitter că începând de astăzi el este noul manager al relațiilor guvernamentale pentru Ripple. Hammond a făcut parte din echipa care a elaborat Token Taxonomy Act, un proiect de lege care ar exclude criptomonedele din clasificarea lor ca valori mobiliare, precum și asigurarea unui cadru legislativ pentru afacerile și legiuitorii care se concentrează pe tehnologia blockchain.


O companie de administrare a activelor intenționează să utilizeze blockchain-ul Stellar pentru un nou fond de investiție. Franklin Templeton Investments, o companie care gestionează active în valoare de 717.000 miliarde USD,  a depus marți un prospect preliminar la SEC pentru un fond de piață monetară ale cărui acțiuni vor fi înregistrate pe rețeaua Stellar. Inițiativa necesită aprobarea autorității financiare americane. Un lucru important de menționat, este faptul că fondul nu va investi în criptomonede sau proiecte cripto. Blockchain-ul Stellar este utilizat pentru înregistrarea proprietății asupra acțiunilor fondului.


Filiala din Germania a lanțului de fast-food Burger King acceptă acum plăți prin Bitcoin (BTC) pentru comenzile efectuate prin site-ul său și prin aplicația mobilă.


Waves a anunțat crearea ’stagenet’ un nou cadru de testare îmbunătățit. Noul stagenet are ca rol eliminarea problemelor de retrogradare (rollback) de pe testnet (rețeaua de testare). Atunci când sunt dezvoltate proiecte Waves în cadrul tesnet-ului, utilizatorii pot întâmpina probleme din cauza retrogradării numărului de blocuri cauzată de instabilitatea versiunii de tesnet. Pentru evitarea acestei probleme, echipa Waves a lansat oficial un nou blockchain experimental: stagenet.


Bitfinex și-a actualizat o caracteristică care permite traderilor să speculeze prețul Bitcoin și Ethereum împotriva Tether până la un nivel de 100x. Înainte de lansarea celor două noi contracte derivate, traderii puteau tranzacționa cu o marjă maximă de 3.3x.