Samsung a integrat token-ul Elrond (ERD) în cadrul portofelul său blockchain. Potrivit gazetei de știri The Block, Elrond a spus că Samsung acceptă acum token-ul ERD în ecosistemul său blockchain, ca rezultat al unui parteneriat ce aduce ”beneficii reciproce” părților.


Platforma blockchain a companiei sud-coreene Kakao – Klaytn – a anunțat integrarea a încă 8 aplicații blockchain (bApp) în cadrul rețelei sale. Odată cu adăugarea acestor noi servicii ce au la bază token-ul KLAY, acum există un număr total de 17 proiecte, potrivit unui comunicat de presă din 1 noiembrie.


Exchange-ul cripto din Dubai – BTSE – lansează opțiunea de tranzacționare futures pentru Monero (XMR). Inițiativa reprezintă una dintre primele de acest gen, și singura opțiune de tranzacționare futures ce se axează pe criptomonede orientate către confidențialitate.


Peste 10 milioane de facturi ce utilizează tehnologia blockchain au fost emise în capitala tehnologică chineză Shenzhen, conform Serviciului Fiscal Shenzhen. De asemenea, agenția fiscală a menționat că orașul promovează activ facturarea electronică blockchain. Se pare că sistemul de facturi blockchain din Shenzhen este dezvoltat de Tencent – dezvoltatorul platformei de socializare WeChat – împreună cu biroul fiscal din Shenzhen.


Recent, utilizatorii BitMEX au descoperit că pot vedea adresele de e-mail ale altor utilizatori după ce au primit un e-mail oficial legat de o actualizare. BitMEX a trimis e-mailul tuturor și a enumerat în mod greșit toate adresele de e-mail în carbon copy (CC), în loc de blind carbon copy – ceea ce a permis ca adresele să fie văzute de ceilalți utilizatori.

Dacă sunteți utilizator BitMEX, echipa CryptoRomania recomandă schimbarea parolei e-mailului legat de platforma BitMEX și activarea caracteristicii 2FA, dacă serviciul de e-mail vă permite.


De multă vreme, Ripple a fost principalul promotor al XRP. Acum, se pare că acest rol este preluat de către SBI Group – o entitate financiare din Japonia cu care Ripple a semnat un parteneriat în urmă cu câteva luni.

Într-un raport recent realizat, SBI Group susține că, în comparație cu Bitcoin, XRP este mult mai bun în ceea ce privește utilitatea. Raportul complet care acoperă rezultatele financiare ale SBI Holding a fost publicat pe 30 octombrie și poate fi găsit aici.


Exchange-ul cripto Deribit a declarat că va folosi banii proprii pentru a rambursa utilizatorii afectați de o calculare greșită a cursului de schimb. În data de 1 noiembrie, printr-un tweet, Deribit și-a recunoscut vina în acest calcul greșit, care a avut loc joi și a rezultat în tranzacționarea Bitcoin (BTC) la aproximativ 7.700 de dolari.


Exchange-ul cripto din Japonia – Coincheck – a anunțat astăzi că va lista Stellar Lumens (XLM) începând cu 12 noiembrie 2019.


Primul fond Bitcoin reglementat disponibil pe exchange-urile tradiționale din America de Nord va fi curând lansat. 3iQ Corp, cu sediul în Canada, a primit recent un răspuns pozitiv din partea Comisiei de valori mobiliare din Ontario (OSC) în urma eforturilor companiei de a lista ”The Bitcoin Fund” la bursa țării.


După ce a impus recent limite pentru achizițiile de dolari americani, Banca Centrală a Argentinei (BCA) a anunțat pe 31 octombrie că cetățenilor li se interzice utilizarea cardurilor de credit pentru a cumpăra Bitcoin (BTC) sau alte criptomonede.