TCconf: Impactul Bitcoin asupra forței de muncă, Bitcoin Coding și perspective de viitor

0

11.10.2019

În perioada 11.10.2019 – 13.10.2019 la Cluj-Napoca are loc conferința internațională despre criptomonede, tehnologii de mining, politici de jurisprudență și fiscalitate în zona cripto, blockchain și platforme de trade.

Ziua a început cu un moment susținut de Thomas “MadBitcoins” Hunt, fondator al rețelei World Crypto Network.

Primul speaker, Dominic Frisby a trecut în revistă contextualitatea și volatilitatea titlurilor de valoare din Antichitate până în prezent. De la primele monede rudimentare din Antichitate, la tranzacțiile cu aur, primele tiparnițe de bani și digitalizarea din Mileniul III.

Dominic Frisby este scriitor, comediant și speaker. Este cunoscut la nivel mondial datorita unor best-selle-uri pe profil economic: Bitcoin – The Future of Money si The Four Horsemen

Peter Todd, consultant pe zona cripto a punctat câteva aspecte importante din spatele codului Bitcoin. Este unul dintre cei mai cunoscuți analiști din zona Bitcoin și securitate blockchain. Prezentarea lui a fost una nișată pe scripturi html de coduri din spatele modului în care funcționează Bitcoin.

Roxana Nasoi si panelul despre legislatie si implicarea guvernelor in lumea cripto

Roxana Nasoi este lider în consultanța legislativă în segmentul B2B si are aproape zece ani experiență în tehnologii moderne ca antreprenor si cripto-investitor. În prezent Roxana face consultanță pentru companii precum: Carmel, Genesis Reality, Kingsilver, Bitdepositary.

Implicarea guvernelor în tranzacțiile cu criptomonede între plusuri și minusuri cu Pavol Luptak, Giacomo Zucco, Vlad Costea, Altcoin Sara si Olga Ukolova.

Pavol Luptak , pasionat de cripto și platformele de trade.

Giacomo Zucco, CEO BlockchainLabit

LIBRA – proiect revoluționar sau “Fail scam” ?

Olga Ukolova, cofondator Pandora Core

Altcoin Sara, fondator Altcoin Buzz Ladies

Bitcoin – între Lightning Network și Altcoin

În ultima parte a zilei, Ketominer, NoPara73, Max Hillebrand și John Carvalho au vorbit despre ultimele update-uri din blockchain-ul Bitcoin, despre importanța Lightning și despre “scam”-urile din zona proiectelor Altcoin.

Update-uri constante. Vom reveni si maine cu noi amănunte!