QuarkChain, un blockchain cu o arhitectură extrem de securizată, descentralizată și eficientă, a anunțat astăzi un parteneriat strategic cu Vera, o platformă blockchain care permite schimbul de bunuri fizice peer-to-peer.

Pe viitor, Quarkchain va colabora cu Vera pentru crearea unei platformei mai eficiente, scalabile și  descentralizate. Vera oferă infrastructură utilizatorilor care intenționează să dezvolte aplicații descentralizate p2p cu scopul de a vinde produse și monetiza mărci.

Echipa Quarkchain va oferi soluții DLT (Distributed Ledger Technology) pentru Vera. Consensul Boson, dezvoltat exclusiv de QuarkChain, permite fiecărei partiții (shard) să aibă în mod individual diferite: modelele de registre (ledgers) și de tranzacții, algoritmii de consens și token-urile de economie. Bazându-se pe tranzacțiile cross-shard (între partiții) de înaltă performanță, toate activele din partiții pot fi interoperabile.

De asemenea, Vera și QuarkChain vor colabora în cercetarea tehnică și explorarea aplicațiilor. QuarkChain își va folosi tehnologia de partiționare pentru a permite startup-ului Vera să obțină o platformă de afaceri descentralizată și transparentă. În același timp, Vera își va folosi expertiza în ecosistemele comerciale P2P pentru a oferi celor de la QuarkChain exemple promițătoare de aplicații blockchain.

Vera dezvoltă un ecosistem de comerț P2P bazat pe tehnologia blockchain, care permite consumatorilor să achiziționeze produse de pe orice canal de vânzare fără intermediari. Fără taxe de intermediare, întreprinderile pot garanta prețuri de concurență excepționale.

Folosind tehnologia NFC, vânzătorii și mărcile pot garanta consumatorilor produse autentice, recenzii și experiențe mobile captivante, informative și relevante pentru consumatori, începând cu achiziționarea produsului până la domiciliul consumatorului.

Datorită riscurilor de eficiență și credibilitate, piața actuală de comerț electronic, canalele și intermediarii câștigă valoare prin asumarea riscurilor. Accesul eficient la comercianți și consumatori și furnizarea de produse autentice este încă cea mai de bază activitate a comerțului electronic. Credibilitatea ridicată a tehnologiei blockchain oferă o garanție pentru acest lucru.

Citește și: ”QuarkChain integrează ChainLink pentru îmbunătățirea utilizării contractelor smart