SD Bullion

SD Bullion este un site ce vinde aur și alte metale prețioase și acceptă ca metodă de plată pentru acestea Bitcoin.

Se pare că au început să accepte plățile prin Bitcoin acum câteva luni, când totodată și-au schimbat și interfața site-ului. Acum utilizatorii au opțiunea de a achiziționa metale prețioase folosind criptomoneda numărul 1 din lume.

SD Bullion susține că au cele mai mici prețuri de pe piață, dar cu toate acestea utilizatorii trebuie să plătească cu 1% în plus dacă vor să achiziționeze folosind Bitcoin. Totuși, acest lucru nu reprezintă niciun detriment, având în vedere că nu sunteți obligați să furnizați informațiile pe care un card de credit le-ar cere.

Amagi Metals

Amagi Metals este un distribuitor online global de metale prețioase. Aceștia oferă aur, argint și alte lingouri de metale prețioase pentru a fi achiziționate de către instituții și persoane ce sunt interesate pentru colecție sau investiție.

Amagi Metalas a fost achiziționat de către Anthem Vault în 2015. Prin unificarea implementărilor de depozitare de înaltă securitate ale Anthem Vault cu opțiunile de plată cripto ale Amagi Metals, compania consideră că acest lucru va oferi clienților săi o platformă mai deschisă care să întrunească cerințele lor cu privire la metale prețioase.

Bullion Star

BullionStar este un website care acceptă Bitcoin ca metodă de plată pentru produsele de metale prețioase încă din luna mai 2014.

Platforma permite clienților să achiziționeze cu ușurință plăcuțe și monede de aur, precum și din argint, folosind Bitcoin. BullionStar achiziționează de asemenea aur sau argint de la persoane ce sunt interesate în vânzarea lor, iar plata de asemenea se face folosind Bitcoin.

Există totuși o sumă maximă ce poate fi tranzacționată – 200 BTC / tranzacție.

Nu există nicio sumă minimă pentru achiziționarea prin Bitcoin. Pentru comenzile de vânzare ce au loc în Bitcoin, dimensiunea maximă a tranzacției este în prezent de 30 BTC, dar aceasta poate fi și mai mare.

BitGild

Bitgild este unul dintre cei mai furnizori online din Europa de aur și argint. Site-ul acceptă achiziționarea aurului și argintului folosind o gamă largă de criptomonede, printre care Ethereum, Bitcoin, Litecoin și Ripple.

Platforma oferă clienților europeni metale prețioase de mai bine de 5 ani și a fost întotdeauna dedicată menținerii tuturor clienților lor mulțumiți.

Bitgilf oferă o varietate de produse, incluzând bare și monede de aur și argint, precum și lingouri ce vin în diverse forme și ediții. Ratele de schimb sunt aduse la curent o dată la 3 minute, pentru a se asigura că tarifele pentru metale prețioase și criptomonede sunt actualizate.

JM Bullion

JM Bullion este o platformă de comerț electronic populară ce oferă metale prețioase și acceptă de asemenea Bitcoin (BTC) ca metodă de plată. Prin integrarea BitPay, compania acceptă plăți folosind cele mai importante active digitale. Limita pentru o comandă este stabilită între 100 USD și 250.000 USD.

Onegold

Onegold este o platformă create de APMEX și Sprott ce oferă spre vânzare aur, argint și alte metale prețioase. Onegold își depozitează activele fizice la instituția Canadian Royal Mint și sunt transferate către companie o dată ce o achiziție are loc pe platforma online.

Prin parteneriatul cu BitPay, compania acceptă plăți prin Bitcoin și Bitcoin Cash (BCH). Decizia platformei de a începe să utilizeze Bitcoin s-a datorat serviciului de slabă calitate a furnizorului de carduri de credit. Ken Lewis, CEO-ul Onegold, a explicat că dacă ar fi continuat să utilizeze acea metodă de plată, expunerea clienților la fraudă ar fi crescut. De asemenea, cadurile de credit implică costuri de gestionare mult mai mari în comparație cu alte opțiuni de plată precum criptomonedele.

Site-ul oficial al APMEX oferă o reducere de 3% achizițiilor ce au loc folosind Bitcoin și Bitcoin Cash.

Apmex

APMEX este un furnizor de top din industrie care activează de mai bine de 15 ani. Platforma permite clienților să achiziționeze aur, argint și alte metale prețioase.

Mulțumită integrării procesatorului BitPay, APMEX acceptă acum Bitcoin și Bitcoin Cash ca metodă de plată pentru comenzile de până la 250.000 USD, ce sunt finalizate în câteva secunde.

Precum s-a menționat și mai sus, site-ul oferă o reducere de 3% achizițiilor ce sunt plătite prin criptomonedele Bitcoin și Bitcoin Cash.

Provident Metals

Provident Metals este un site ce vinde lingouri de aur și argint, pe lângă alte metale prețioase. Provident Metals acceptă criptomonede ca metodă de plată din anul 2014. Pe lângă Bitcoin, platforma acceptă și Dogecoin (DOGE) și Litecoin (LTC) pentru toate produsele sale disponibile.

Bullion Exchanges

Bullion Exchanges este o platformă web ce permite clienților să achiziționeze metale prețioase folosind cele mai convenabile metode de plată, printre care și Bitcoin. Utilizatorii ce optează plata pentru metalele prețioase folosind Bitcoin, vor fi eligibili unei reduceri de 1.5% față de costul folosind un card de credit, ceea ce înseamnă că aceștia vor plăti mai puțin decât dacă ar fi folosit cardul de credit.

@ Anca Faget