TRIBTC.com este o platformă de tranzacționare pentru opțiuni binare cu Bitcoin între utilizatori (peer-to-peer), eliminând astfel dezavantajele platformelor tradiționale de opțiuni binare, unde tranzacționarea se face împotriva brokerului.

Începând de astăzi, cei interesați pot începe utilizarea versiunii beta a platformei TRIBTC. Utilizatorii sunt încurajați să ofere feedback și să raporteze eventualele erori apărute pe durata testării. 

Platforma noastră pune la dispoziție următoarele perechi de tranzacționare: BTC/USD, ETH/USD, LTC/USD, EOS/USD, BNB/USDT, XMR/USD, ZEC/USD, ETH/BTC, LTC/BTC, XRP/BTC, BNB/BTC, XMR/BTC, ZEC/BTC și EOS/BTC.

De ce Peer-to-Peer?

Platformele clasice de opțiuni binare sunt predispuse la fraude și, prin urmare, interzise de către autoritățile de reglementare din multe jurisdicții, și majoritatea platformelor de acest gen au fost expuse ca fiind frauduloase.

Site-urile clasice de opțiuni binare, unde traderii pariază împotriva brokerului, folosesc propriul preț al indexului, manipulându-l spre avantajul lor. De asemenea, aceste sisteme de opțiuni binare reduc drastic posibilele câștiguri prin comisioane mari și practici imorale.

Se estimează că escrocii sustrag anual suma de 10 miliarde de dolari la nivel global. Folosirea numelor unor persoane celebre și respectabile, precum Richard Branson, pentru a încuraja oamenii să cumpere ”investiții” false este frecventă și în creștere.

O nouă paradigmă: Tranzacționarea cu Bitcoin a opțiunilor binare peer-to-peer

Platforma și motorul de tranzacționare ale TRIBTC sunt concepute de veterani ai industriilor crypto și financiare. Am lucrat la infrastructura platformei pe tot parcursul anului 2019 și suntem mândri să lansăm în sfârșit această versiune beta, însă, mai sunt multe de făcut!

Ne-am propus să oferim acces la nivel global celor interesați de tranzacționarea de opțiuni binare într-un mod securizat, fiabil și peer-to-peer, utilizând tehnologii de ultimă generație și puterea Bitcoin.

Interfața simplă și intuitivă a TRIBTC oferă multiple tipuri de tranzacționare și opțiuni de execuție a tranzacțiilor pentru a facilita orice strategie de tranzacționare.

Tranzacționarea se poate realiza pe timeframe-uri de 1, 5, 15, 30 minute, 1 sau 4 ore, 1, 2, 7 sau 15 zile, o lună sau interval personalizat, având posibilitatea de a câștiga 90% din suma tranzacționată în cazul trade-urilor câștigătoare.

Indexurile de tranzacționare sunt calculate ca medie aritmetică a prețurilor oferite de platformele Bitfinex si Binance.

Fondurile sunt depozitate într-un cold wallet multisig, retragerile se verifică manual și se procesează o dată la 24 de ore. Conturile utilizatorilor sunt protejate cu 2FA, cât și de alte caracteristici de securitate menite să ofere un mediu sigur de tranzacționare.

Programul de afiliere

Puteți profita de programul nostru de afiliere prin încurajarea altor traderi să încerce TRIBTC.com și astfel puteți câștiga un comision de 2,5% din toate tranzacțiile efectuate de către afiliați, plătite în mod automat în BTC.

Noi caracteristici ale platformei în curând

După finalizarea versiunii beta, echipa TRIBTC intenționează să lanseze noi tipuri inovatoare de tranzacționare și adăugarea unor funcții avansate în cadrul platformei.