Platforma blockchain Nuls și rețeaua cross-blockchain Aleph au încheiat testarea în comun a unui nou serviciu de staking numit ”staked coin output” (SCO), care aplică un nou model de recompensare.

Conform unui comunicat de presă publicat pe 13 august, noul serviciu permite membrilor comunității să facă staking cu token-uri pentru a primi token-uri de la alte proiecte dezvoltate pe platforma Nuls. Cei care dețin token-uri Nuls pot alege modul în care doresc să primească recompensele câștigate pentru participarea la consens ca noduri de validare. Comunicatul a explicat:

”Fiecare staker Nuls trebuie să dețină 2.000 Nuls, deoarece stakingul nodurilor validează blocurile, în timp ce nodurile de consens Nuls produc blocuri. Atunci când unui staker îi este atribuit un nod în cadrul unui nod de consens pentru un proiect SCO, cum ar fi Aleph, poate câștiga token-ul alternativ (Aleph) în loc de token-ul Nuls ca recompensă pentru consensul realizat.”

Pe parcursul procesului de testare, Aleph a asigurat peste 2.1 milioane Nuls, valorând aproximativ 1.25 milioane USD.

În ultimele sale clasamente lansate la sfârșitul lunii iulie, Institutul Chinez de Cercetare CCID – o inițiativă a Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației din China care oferă o evaluare lunară a proiectelor cripto – a plasat Nuls pe locul 4 în clasamentul său. Evaluarea constă în analizarea proprietăților cripto precum tehnologia de bază, aplicabilitatea și inovația.